İSTANBUL / ÜMRANİYE - Emine Koçulu İlkokulu

Emine Koçulu İlkokulu

Adres
ALTINŞEHİR MAH. BEZİRGAN SK. EMINE KOÇULU ILKOKULU BLOK NO: 16 ÜMRANİYE / İSTANBUL
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider, kişilikli bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlere sahip, çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, kendi kişisel özelliklerinin farkında olan, kendini gerçekleştirecek yüksek standartlardaki ortaöğretim kurumlarına devam edecek, başarıyı gösteren donanımı almış, dürüst, hoşgörülü, lider bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Kalorijer
ingilizce
Ulaşım
Kadıköy´den kalkan 14 BK nolu IETT otobüs hattı okulumuzun önünde olan Tatlısu öğrenci yurdu durağında inebilirsiniz.Ümraniyden gelecek olanlar için tavukçuyolu´ndan geçen otobüslere bindikten sonra Erol Sokak durağı ya da Çetin Caddesi durağında inerek Acısu Caddesi üzerinden 5 dk yürüyerek okulumuza gelebilirsiniz.
Altınşehir Mahallesi Acısu Caddesi Bezirgan Sokak No:16 Ümraniye - İstanbul
İlçe merkezine 7 km uzaklıktadır