İSTANBUL / ÜMRANİYE - Emine Koçulu İlkokulu

SELİM BAŞ - MÜDÜR

1969 yılında Samsun Terme´de doğdu.İlkokul ve ortaokulu ilçesinde okuduktan sonra Devlet Parasız Yatılılı olarak Gümüşhane Öğretmen Lisesi´ni bitirdi.Ardından Ankara Üniversitesi´nde lisans,yüksek lisans ve doktora öğrenimi devam etti.

Çalışma hayatına 1991 yılında özel sektörde başladı.1993 yılında ücretli öğretmenlik ile başlayan MEB serüveni sınıf öğretmenliği,müdür yardımcılığı ve müdürlük görevleri ile bugüne ulaştı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında görev üstlenmiştir. Orta seviyede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 24/11/2006 tarihinde sınavla Uzman Öğretmen, 16/12/2022 tarihinde Başöğretmen olmuştur.A sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi sahibidir.

Emine Koçulu İlkokulu Müdürlüğü görevine  03/07/2019 tarihinde başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.